Behandeling dieren

 

Wanneer u een afspraak met mij maakt voor uw dier kom ik bij u langs. Het is belangrijk dat het dier zich zo comfortabel mogelijk voelt. Eerst probeer ik samen met u uit te zoeken waardoor de klachten zijn ontstaan. Vervolgens ga ik aan de hand van die informatie aan het werk. Zo worden de behandelingen die ik geef toegespitst op de specifieke problemen. Wanneer het dier en ik kennis hebben gemaakt en een beetje aan elkaar gewend zijn volgt er eventueel een korte behandeling. Deze kan bestaan uit reiki, TTouch en Softtouch. Door het lichaam weer de aandacht te geven die het verdiend kunnen de lichamelijke en energetische blokkades worden opgeheven. Hierdoor kunnen alle energiebanen weer vrij stromen. Dit zorgt ervoor dat uw dier zich weer prettiger zal voelen.

Behandelen van het dier is niet in alle gevallen noodzakelijk. Soms is een kleine aanpassing in huis al voldoende om het dier zich meer op zijn gemak te laten voelen en problemen op te lossen.

 

Tijdens of na ziekte kan ontspanning bijdragen aan een voorspoedig herstel. Wanneer het lichaam ontspannen is wordt het zelfhelend vermogen sterker. Bij benchrust kunnen reiki, TTouch en Softtouch eveneens een welkome bijdrage leveren aan het herstel. Een ontspannen lichaam zal sneller herstellen.

 

Kosten van een eerste bezoek bedragen € 45,-.

Eventuele vervolgconsulten (dit zijn consulten die binnen zes weken na het voorgaande consult plaats vinden) kosten € 35,- per uur.

Wanneer een vervolgconsult langer duurt dan een uur komt er € 7,50 per kwartier bij.

Consulten op zondag kunnen, maar bedragen € 65,-

Daarbij reken ik € 7,50 voorrijkosten per consult.

 

Telefonisch consult

Wanneer u mij belt met vragen over uw kat is er sprake van een consult. De kosten voor een telefonisch consult bedragen € 15,- met een maximum van een half uur.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen via e-mail of telefoon.